Tersus Oscar

Oscar GNSS-vastaanottimia on 3 versiota: Basic, Advanced ja Ultimate. Oscar Ultimate on uuden sukupolven kallistuskompensointu GNSS -vastaanotin erittäin tarkan inertiamittausyksikön (IMU) ansiosta . Tällainen kalibroinnista vapaa kallistuksen kompensointi on immuuni magneettisille häiriöille. Oscar antaa mittaajalle ennennäkemättömän joustavuuden ja tehokkuuden - mittakepin pitäminen pystyasennossa ei ole enää tarpeen. Oscar GNSS -vastaanotin voi tarjota korkean tarkkuuden ja vakaan signaalin sisäisellä korkean suorituskyvyn monitaajuisella GNSS-vastaanotinelektroniikalla. Kaikissa Oscarin vastaanottimissa on 576 kanavaa ja ne hyödyntävät kaikkia merkitseviä satelliittipaikanninjärjestelmiä ( GPS L1 C/A, L2C, L2P, L5, GLONASS L1 C/A, L2 C/A, BeiDou B1, B2, B3, BDS-3, Galileo E1, E5a, E5b, QZSS L1 C/A, L2C, L5).

Sisäänrakennettu korkean suorituskyvyn antenni voi nopeuttaa ensimmäiseen RTK-fixiin kuluvaa aikaa (TTFF) ja parantaa GPS-häirintää estävää suorituskykyä (anti jamming). Oscariin asetettu Nano-SIM-kortti voi käyttää Internetiä sekä lähettää ja vastaanottaa korjaustietoja 4G- tai WiFi-verkon kautta. Sisäänrakennettu UHF-radiomoduuli (410-470MHz) on myös käytettävissä korjaustietojen vastaanottamiseen tai lähettämiseen.. Sisäänrakennettu suurikapasiteettinen akku on irrotettava ja se näyttää itse akun sisältämän latauksen led-näytöllä. Kaksi akkua yhdessä tukevat jopa 16 tunnin kenttätyötä 4G/3G/2G -verkossa ja Rover -radiotilassa. Oscar voidaan helposti määrittää 1,54 tuuman interaktiivisella näytöllä (Ultimate- ja Advanced -versioissa). Kestävä kotelo suojaa laitetta ankarilta ympäristöiltä (IP68 eli veden ja pölyn kestävä).

Oscar-vastaanotinta voidaan käyttää mittauksissa Tersuksen omalla Android-pohjaisella älypuhelimella, TC20 tai TC50, tai käytännössä millä tahansa modernilla Android-puhelimella. Ohjainohjelmana voidaan käyttää joko Tersuksen omaa Nuwa-ohjelmaa (ilmainen) tai jotain muuta Android-pohjaista ohjelmaa, kuten Aplitop TcpGPS. Tersus TC20 -ohjain on kestävä älypuhelin, jossa on 4,3 tuuman kosketusnäyttö ja aakkosnumeerinen näppäimistö. TC50-ohjaimessa on 5 tuuman kosketusnäyttö, tehokkaampi prosessori ja enemmän muistia. Molemmat laitteet sovelutuvat täydellisesti Tersus-ohjelmistoihin. Ammattimaisen IP68 -luokituksen ansiosta ne ovat kestäviä ja luotettavia ankariin käyttöolosuhteisiin.

Asiakkaille on mahdollista myös helppo varmuuskopiointi Tersus Caster Serveristä (TCS), joten GNSS-tukiasema voidaan nopeasti määrittää lähettämään korjaustietoa matkaviestinverkon kautta radion sijaan. FieldGeniuksen ja Nuwa-sovelluksen tukemana Oscar voidaan konfiguroida erilaisiin työtiloihin sopimaan erilaisiin päivittäisiin töihin. Tersuksen maailmanlaajuisen kumppaniverkoston nopean teknisen tuen tukemana Oscar GNSS -vastaanotin on maanmittaajan osaava ja luotettava työtoveri.

Back to Measurement devices, sensors and software

Contact us

Leave your contact information, and we’ll be in touch with you.
You may also call us to tel:+358 400 217 888 or send email to Enable JavaScript to view protected content..