Tersus Oscar

Oscar Ultimate on uuden sukupolven kallistuskompensoitu GNSS-vastaanotin, jossa on erittäin tarkka inertiamittausyksikkö (IMU). Tällainen kalibrointivapaa kallistuksen kompensointi on immuuni magneettisille häiriöille. Oscar Ultimate antaa mittarille ennennäkemättömän joustavuuden ja tehokkuuden – mittakepin pitäminen pystyssä ei ole enää välttämätöntä, tarkkuus on < 2 cm jopa 60 asteen mittakepin kallistuskulmalla. Oscar GNSS -vastaanottimista on kolme versiota: Basic, Advanced ja Ultimate. Kaikissa Oscar-vastaanottimissa on 576 kanavaa ja ne käyttävät kaikkia tärkeimpiä satelliittipaikannusjärjestelmiä (GPS L1 C / A, L2C, L2P, L5, GLONASS L1 C / A, L2 C / A, BeiDou B1, B2, B3, BDS-3, Galileo E1 , E5a, E5b, QZSS L1 C / A, L2C, L5). Oscar GNSS -vastaanotin tarjoaa erittäin tarkan ja vakaan signaalin sisäisellä korkean suorituskyvyn monitaajuisella GNSS-vastaanotinelektroniikalla. Oscar-vastaanottimia voi käyttää sekä RTK-mittausvastaanottimina (rover) että tukiasemina (base). Tukiasemakäytössä korjausdata voidaan lähettää sisäisellä UHF-radiomodeemilla suoraan vastaanottimiin tai 4G-modeemilla Tersuksen palvelimiin, ilmaiseksi. Palvelimen kautta toimittaessa yksi tukiasema voi palvellla kymmentä (10) vastaanotinta eli roveria.

Sisäänrakennettu korkean suorituskyvyn antenni lyhentää ensimmäisen RTK-korjauksen (TTFF) aikaa ja parantaa häirinnän estoa. Oscarilla varustetulla Nano-SIM-kortilla pääsee Internetiin ja voi lähettää ja vastaanottaa korjaustietoja 4G- tai WiFi-verkon kautta. Sisäänrakennettu UHF-radiomoduuli (410-470MHz) on myös käytettävissä korjaustietojen vastaanottamiseen tai lähettämiseen. Sisäänrakennettu suurikapasiteettinen akku on irrotettava ja näyttää itse akun latauksen LED-näytöllä. Yhdessä nämä kaksi akkua mahdollistavat jopa 16 tuntia kenttätyötä 4G / 3G / 2G- ja Rover-radiotilassa. Oscar voidaan määrittää helposti myös laitteen omalla 1,54 tuuman interaktiivisella näytöllä (Ultimate- ja Advanced-versiot). Kestävä kotelo suojaa laitetta ankarilta ympäristöiltä (IP68 eli vesi- ja pölytiivis).

Oscar-vastaanotinta voidaan käyttää mittauksiin Tersuksen omalla Android-pohjaisella älypuhelimella TC20 tai TC50 tai millä tahansa nykyaikaisella Android-puhelimella. Ohjelma voi olla joko Tersuksen oma Nuwa-ohjelma (ilmainen) tai jokin muu Android-pohjainen ohjelma, kuten Aplitop TcpGPS. Tersus TC20 -ohjain on kestävä älypuhelin, jossa on 4,3 tuuman kosketusnäyttö ja aakkosnumeerinen näppäimistö. TC50:ssä on 5 tuuman kosketusnäyttö, tehokkaampi prosessori ja enemmän muistia. Molemmat laitteet ovat täysin yhteensopivia Tersus NUWA-ohjelmiston kanssa. Ammattimaisen IP68-luokituksen ansiosta ne ovat kestäviä ja luotettavia ankarissa käyttöolosuhteissa. NUWA-ohjelmistossa on suomalaiset koordinaatti- ja korkeusjärjestelmät ja myös suomenkielinen versio on tulossa pian.

Asiakkailla on myös helppo varmuuskopioida Tersus Caster Server (TCS) -palvelimelta, joten GNSS-tukiasema voidaan nopeasti konfiguroida lähettämään korjaustietoja matkaviestinverkon kautta radion sijaan. FieldGeniuksen ja Nuwan tukemana Oscar voidaan konfiguroida erilaisiin työtiloihin sopimaan erilaisiin päivittäisiin töihin. Tersuksen maailmanlaajuisen kumppaniverkoston nopean teknisen tuen tukemana Oscar GNSS -vastaanotin on taitava ja luotettava kumppani.

Tersus on v. 2014 perustettu yritys, jolla on toimipisteet USAssa, Taiwanissa ja Australiassa. Se on yksi maailman kuudesta GNSS-vastaanottimia valmistavasta yrityksestä, jotka suunnittelevat itse satelliittivastaanotinpiirit.

Takaisin Mittalaitteet, anturit ja ohjelmistot

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.
Voit myös soittaa numeroon 0400 217 888 tai 040-5388 318 tai laittaa sähköpostia Enable JavaScript to view protected content..

Tietosuojalauseke