South G5

Galaxy G5 on suunniteltu antamaan parasta suorituskykyä kenttätutkimuksessa ja tarjoamaan luotettavimpia paikannustuloksia,
Siinä on 1760 kanavaa maailman johtavan valmistajan GNSS-vastaanottimella, erittäin tarkka IMU, pitkän kantaman UHF-radio ja uusi vuorovaikutteinen toimintajärjestelmä.

1760 GNSS-kanavalla Galaxy G5 tukee kaikkia satelliittijärjestelmiä (GPS, Galileo, Glonass, BDS, SBAS, QZSS, Navic) ja siinä on monitaajuinen satelliittiseuranta korkean suorituskyvyn GNSS-antennin avulla. HD 1,3 tuuman värillinen LCD-kosketusnäyttö korkealla kirkkaudella ja alhaisella tehonkulutuksella on kätevä ja tehokas asetusten astusten tekemisessä ja tietojen selaamisessa.

Tehokkaan UHF-moduulin ja Farlink-tiedonsiirtron yhdistelmä lisää signaalin herkkyyttä ja lähetystehokkuutta, Galaxy G5 todella saavuttaa 10–15 km:n ultra-pitkän radiokantaman. Ja tämän uuden sukupolven moduulin virrankulutus on 60 % alhaisempi kuin perinteisen UHFn, joten tukiaseman työaika on paljon pidempi. Luonnollisesti siitä löytyy myös kaikki muut tiedonsiirtomuodot: 4G, Bluetooth, Wifi ja NFC.

Galaxy G5 käyttää sisäänrakennettua 10 000 mAh:n erittäin suurikapasiteettista litiumioniakkua, joka voi kestää 25 tuntia jatkuvaa työtä (staattinen mittaus). Type-C-liitäntää mahdollistaa nopean latauksen PD-protokollalla varustetun laturin avulla, ja se latautuu tyhjästä täyteen 4 tunnissa.

Mitatut tiedot voidaan tallentaa samanaikaisesti sekä vastaanottimen että kontrollerin sisäiseen muistiin, toteuttaen mitatun datan kaksoisvarmuuskopionnin, joka estää tehokkaasti tietojen häviämisen.

Sisäänrakennettu 4 sukupolven IMU-automaattikompensaattori korjaa mittasauvan kallistuksen aiheuttaman virheen ja auttaa mittaamaan tai merkitsemään nopeasti ja tarkasti pisteitä ilman tiukasti pystysuoraa mittasauvaa. Kallistuskulma voi saavuttaa jopa 60°.

Ylöspäin suuntautuva UHF-antennirakenne mahdollistaa UHF-signaalin vastaanoton ja lähettämisen kaikkiin suuntiin. Antenniliitäntä on piilotettu yläkanteen tehokkaasti välttäen rikkoutumista onnettomuudessa ja suojaten vedeltä ja pölyltä.

Käyttämällä yksi-yhteen signaalin seuranta- ja lukitustekniikkaa ja taajuudesta riippumatonta Farlink-protokollaa, G5i voi lukita ottamaan vastaan vain halutun kohdetukiaseman signaalia, vaikka muut tukiasemat työskentelevät lähellä samalla kanavalla.

Takaisin Mittalaitteet, anturit ja ohjelmistot

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.
Voit myös soittaa numeroon 0400 217 888 tai 040-5388 318 tai laittaa sähköpostia Enable JavaScript to view protected content..

Tietosuojalauseke