Tersus LUKA

Uuden sukupolven GNSS RTK -järjestelmä

LUKA GNSS -vastaanotin tukee kalibrointivapaata kallistuksen kompensointitoimintoa, joka on immuuni magneettisille häiriöille, vaaituspylväitä ei tarvita. Sisäisen tehokkaan monikonstellaation (GNSS-järjestelmien) ja monitaajuisen GNSS-kortin ansiosta LUKA GNSS -vastaanottimen ominaisuuksiin kuuluu erittäin hyvä tarkkuus ja vakaa signaalin havaitseminen. Suorituskykyinen antenni nopeuttaa ensikorjausaikaa (TTFF) ja parantaa häiriönsietokykyä.

LUKA GNSS -vastaanottimesta on neljä versiota, erilaisten käyttäjien tarpeisiin. Pääpiirteet:

  • Tukee useita GNSS-järjestelmiä ja taajuuksia
  • 1568 kanavaa
  • 410-470MHz UHF-radio, 4G-verkko, Wi-Fi, Bluetooth, NFC
  • Kallistuksen kompensointi ilman kalibrointia, immuuni magneettisille häiriöille
  • Muotoilu on helppokäyttöinen ja kompakti, mikä on mukavampi kuljettaa ja käyttää
  • 8GB sisäistä tallennustilaa
  • Jopa 19 tuntia työskentelyä 4G/3G/2G-verkossa ja Rover-radiotilassa
  • IP68-luokiteltu pöly- ja vesitiivis kotelo luotettaviksi ankarissa ympäristöolosuhteissa
  • Ilmainen Tersus Caster Servicen (TCS) tilaus: välitä korjaustiedot Luka Basesta Roverille
  • MIL-STD-810G-testattu

LUKA-vastaanotinta voidaan käyttää mittauksiin Tersuksen omalla Android-pohjaisella älypuhelimella (TC20 tai TC50) tai millä tahansa nykyaikaisella Android-puhelimella. Ohjelma voi olla joko Tersuksen oma Nuwa-ohjelma (ilmainen) tai jokin muu Android-pohjainen ohjelma, kuten Aplitop TcpGPS tai Microsurvey Field Genius. Tersus TC20 -ohjain on kestävä älypuhelin, jossa on 4,3 tuuman kosketusnäyttö ja aakkosnumeerinen näppäimistö. TC50:ssä on 5 tuuman kosketusnäyttö, tehokkaampi prosessori ja enemmän muistia. Molemmat laitteet ovat täysin yhteensopivia Tersus NUWA-ohjelmiston kanssa. Ammattimaisen IP68-luokituksen ansiosta ne ovat kestäviä ja luotettavia ankarissa käyttöolosuhteissa. NUWA-ohjelmistossa on suomalaiset koordinaatti- ja korkeusjärjestelmät.

Asiakkailla on myös helppo perustaa oma tukiasema Tersus Caster Server (TCS) -palvelimelta, jolla GNSS-tukiasema voidaan nopeasti konfiguroida lähettämään korjaustietoja matkaviestinverkon kautta radion sijaan. FieldGeniuksen ja Nuwan tukemana Oscar voidaan konfiguroida erilaisiin työtiloihin sopimaan erilaisiin päivittäisiin töihin. Tersuksen maailmanlaajuisen kumppaniverkoston nopean teknisen tuen tukemana Oscar GNSS -vastaanotin on taitava ja luotettava kumppani.

Tersus on v. 2014 perustettu yritys, jolla on toimipisteet USAssa, Kiinassa ja Australiassa. Se on yksi maailman kuudesta GNSS-vastaanottimia valmistavasta yrityksestä, jotka suunnittelevat itse satelliittivastaanotinpiirit

Takaisin Mittalaitteet, anturit ja ohjelmistot

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.
Voit myös soittaa numeroon 0400 217 888 tai 040-5388 318 tai laittaa sähköpostia Enable JavaScript to view protected content..

Tietosuojalauseke