SIMOLA sisäilman monitorointilaite

Sisäilman laatu vaikuttaa sekä ihmisten terveyteen että mukavuuteen. Sisäilman laatu riippuu monista tekijöistä, kuten ilmanvaihdon tehokkuudesta, lämmityksestä / jäähdytyksestä sekä kaasumaisten ja hiukkasmaisten epäpuhtauksien määrästä. SIMOLA (SisäIlmanMOnitorointiLAite) on ratkaisu ilmanlaadun ja ilmanvaihdon tehokkuuden mittaamiseen, yhdistettynä mittaustulosten tarkasteluun avoimen tietokannan periaatteella.

SIMOLA IAQmeterin mitattavia parametreja ovat paine-ero sisä- ja ulkotilojen välillä, lämpötila, kosteus, hiilidioksidi, TVOC (haihtuvat kaasumaiset orgaaniset yhdisteet), pienhiukkaset (PM2.5 ja PM10 eli alle 2.5 um ja 10 um) ja äänenpainetaso (melu) A-painotettuna. SIMOLA IAQmeter- laitetta ohjataan kosketusnäytöllä ja mittaustulokset menevät automaattisesti sekä SD-muistikortille että GSM- verkon kautta pilvipalveluun.

Kaikki mittaustulokset näkyvät pilvipalvelussa avoimessa tietokannassa, joka tarkoittaa, että kaikki SIMOLAlaitteiden käyttäjät näkevät kaikki näillä laitteilla mitatut tulokset, sekä omat että myös muiden mittaukset. Mittaustulosten lisäksi tietokantaan tallennetaan myös kohteiden ominaisuudet, kuten tiedot rakennusmateriaaleista, sijaintikunta, käyttötarkoitus ja ikä. Kohteen omistaja ja osoite sekä kohteen kuvat salataan - ne eivät ole julkista tietoa, mutta näkyvät mittauksen tekijälle. Kaikkia tuloksia voidaan hakea käyttöliittymällä tietokannasta käyttäen hakuparametreina mitä tahansa tuloksia tai tietoja kohteen ominaisuuksista. Voidaan esim. hakea mittaustuloksia 1990-luvulla rakennetuista kouluista tai kaikkia tuloksia, joissa hiilidioksidi on ylittänyt 1100 ppm. Mittaustulokset esitetään joko käyrinä tai jakaumina. Jakaumiin voidaan ottaa mukaan samaan kuvaan useita mittauskohteita.

Takaisin Mittalaitteet, anturit ja ohjelmistot

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.
Voit myös soittaa numeroon 0400 217 888 tai 040-5388 318 tai laittaa sähköpostia Enable JavaScript to view protected content..

Tietosuojalauseke