EAN-26-M siirrettävä inklinometri

EAN-26M-malli on yksi maailman edistyneimmistä inklinometreistä eli MEMS-digitaalisista kaltevuusmittareista. Se käyttää Android-matkapuhelinta luku- ja tallennusyksikkönä, joten siinä on käytössä suuri laskentateho ja korkean resoluution värinäyttö.Tätä järjestelmää käytetään mittaamaan rakenteen sivuttaisliikettä ja muodonmuutosta. Se antaa tietoa kallistuksen tai kallistuksen suuruudesta ja sen vaihtelusta ajan myötä rakenteissa, kuten pidike- / kalvoseinät, paalut jne.EAN-26-M koostuu kaltevuusmittarin haponkestävästä teräksestä valmistetuista suojaputkista, joissa on liittimet, sekä niihin sijoitetuista antureista ja matkapuhelimesta, joka toimii datatallentimena ja käyttöliittymänä. Lisätarvikkeita, kuten dummy- anturia ja kalibrointipistoketta, on myös saatavana.

Digitaalinen EAN-26M-kaltevuusmittarijärjestelmä koostuu suojaputkeen laskettavasta digitaalisesta kaksiaksiaalisesta kallistustunnistimesta ja kelayksiköstä. Kelayksikkö sisältää käämityskelan, jossa kaapeli on kiinni, ja langattoman Bluetooth-yksikön, joka lähettää anturitiedot dataloggerille (matkapuhelimelle). Kelayksikön ladattava akku syöttää virtaa koko järjestelmään. 0,5 m: n välein (2 jalan) porrastettu käyttökaapeli sisältää suuren vetolujuuden vetovaijerin ja se toimitetaan helposti kannettavalla kelalla.
Mittapää on suunniteltu käyttämään kaikkia tavanomaisia inklinometriputkia, ts.ulkohalkaisijaltaan 70 mm (2,75 ″) tai 85 mm (3,34 ″).

Takaisin Mittalaitteet, anturit ja ohjelmistot

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.
Voit myös soittaa numeroon 0400 217 888 tai 040-5388 318 tai laittaa sähköpostia Enable JavaScript to view protected content..

Tietosuojalauseke