ELC-210S, puristusvoiman anturi

Malli ELC-210S -puristusvoiman anturi on suunniteltu vastaamaan kasvavaan kuormanmittauksen kysyntään suurella tarkkuudella ja luotettavuudella, anturi soveltuu ihanteellisesti puristuskuorman tai voimien mittaamiseen esim. jousituksissa. Anturi on saatavana kapasiteetilla 1000 kN - 3500 kN.

ELC-210S-mallin antureilla on suuri vastustuskyky vieraita voimia vastaan. Tämä lisää käyttöikää, mahdollistaa vähemmän tiukan kiinnityksen ja vähentää lukuvirheiden mahdollisuutta. Punnituskenno on suojattu pölyltä, kosteudelta ja epäsuotuisilta ympäristöolosuhteilta.

Kuormituslukemat voidaan mitata millä tahansa vakiomallisella digitaalisella lukulaitteella, joka soveltuu resistiivisille venymäliuska-antureille. Tiedot voidaan myös kerätä automaattisesti halutulla taajuudella, tallentaa ja välittää etäpalvelimelle käyttämällä multiplekseri / busmux- tai SDI-12-digitaaliliitäntää.

Takaisin Mittalaitteet, anturit ja ohjelmistot

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.
Voit myös soittaa numeroon 0400 217 888 tai 040-5388 318 tai laittaa sähköpostia Enable JavaScript to view protected content..

Tietosuojalauseke