Aplitop TcpGPS

TcpGPS-ohjelman merkittävimmät edut ovat: 1) ohjelma on saatavana myös suomenkielisen versiona, englannin kielisen version lisäksi, 2) ohjelma toimii usean eri merkkisen GNSS-laitteen kanssa (mm. Tersus, Emlid, Topcon, Leica jne.) ja 3) ohjelma toimii myös tavallisella Android-puhelimella eli ei tarvita erillistä mukana kannettavaa päätelaitetta. Tämän Android- tai Windows-laitteessa toimivan DGNSS-sovelluksen avulla käyttäjä voi käyttää laajaa valikoimaa markkinoilla olevia GNSS -vastaanottimia , jotka on yhdistetty Bluetoothin kautta puhelimeen, tablettiin tai tietokoneeseen. Laite, jossa ohjelmaa käytetään, toimii sekä käyttöliittymänä että datavarastona. Sovelluksella on useita mahdollisia käyttötapoja tonttien, maastojen ja lineaaristen töiden kartoittamiseen ja merkintään peruskarttojen sekä kartografian ja verkkokarttapalvelujen avulla. Tutkimuksen suorittamisen tai mitattujen pisteiden tiedoston tuonnin jälkeen on mahdollista merkitä näitä pisteitä maahan nopeasti ja helposti. TcpGPS:n avulla käyttäjä voi tehdä kenttätöitä maatilojen, teiden, viljelyjen jne. mittauksissa. Lopuksi saadut tiedot voidaan viedä useisiin eri muotoihin (TXT, GML, KML jne.) ja synkronoida Google Driven kanssa, jotta ne ovat heti saatavilla millä tahansa muulla alustalla.

TcpGPS -sovellus on saatavana kaikille Android -laitteille, joiden versio on 6.0 tai uudempi, sekä älypuhelimelle että tabletille. TcpGPS Windows toimii sekä Windows- että Windows CE- käyttöjärjestelmässä.

Takaisin Mittalaitteet, anturit ja ohjelmistot

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.
Voit myös soittaa numeroon 0400 217 888 tai 040-5388 318 tai laittaa sähköpostia Enable JavaScript to view protected content..

Tietosuojalauseke