Laitteiden vuokraus

Vuokraamme Leica-, Sokkia- ja Spectra Precision- merkkisiä tasolasereita hintaan 39 e / vrk (sis. 24 % alv., 1. päivä) ja 28 e/vrk. (alv. 24%, seuraavat päivät). Hintaan sisältyy vastaanotin, latta ja jalusta. Kaikkien laserien tarkkuus on +/-2.4mm / 50 m etäisyydellä ja Sokkia-laser toimii näkymättömällä infrapunalla, muut ovat näkyviä, punaisella säteellä.

Vesijohtojen vuotolaitteiston hinta on tapauskohtainen.

Uutuutena meillä on Simola-sisäilman monitorointilaite. Se mittaa sisäimasta kosteutta, lämpötilaa, hiilidioksidia, pienhiukkasia (PM2.5 ja PM10), haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (TVOC eli käytännössä "hajuja"), differentiaalista painetta sisä- ja ulkoilman välillä (kertoo, kulkeutuuko ilma rakenteisiin tai rakenteiden läpi sisälle) sekä haluttaessa myös äänenpainetta A-painotettuna eli melua. Laitteiston vuokra on 248 e/viikko ja se sisältää myös raportin mittauksesta. Mittaus tapahtuu 6 kertaa tunnissa ja tulokset tallentuvat automaattisesti internettiin, josta niitä voi tarkastella.

Takaisin Mittauspalvelut

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.
Voit myös soittaa numeroon 0400 217 888 tai 040-5388 318 tai laittaa sähköpostia Enable JavaScript to view protected content..

Tietosuojalauseke