KASTE – Kiinteistön kosteusmittaus- ja vuotovalvonta

Eikö vesi ole siellä missä pitäisi? Haluatko kiinteistösi pysyvän kuivana ja välttyä homesienikasvustolta? KASTE-kosteusmittaus- ja vuotovalvontajärjestelmä havaitsee ongelmatilanteet, joissa vesi on menossa väärään paikkaan.

Kiinteistöjen sisäilmaongelmat ovat arkipäivää uusissa ja vanhoissa rakennuksissa. Usein ongelmien syynä on kosteisiin rakenteisiin pesiytynyt homesienikasvusto. Kosteus voi tulla rakennukseen monella tavalla: katto voi vuotaa, salaojat voivat tulvia, vesijohdot voivat vuotaa ja vesikalusteet rikkoutua. Jopa uusissa taloissa rakennusmateriaaleihin voi jäädä kosteutta asennuksessa tai betonilattia ei pääse kuivumaan rakennusvirheen vuoksi.

KASTE - mittausjärjestelmä sisältää kahdenlaisia antureita: 1) rakenteiden (esim. betonilattian, ulkoseinän, ala- tai yläpohjan jne.) sisällä olevan ilman suhteellista kosteutta mittaavia kosteusantureita ja 2) äkilliset vuodot havaitsevia vuotoantureita, jotka havaitsevat vuodot esim. astian- ja pyykinpesukoneen alla . Kaikki anturit on yhdistetty kaapelilla samaan verkkoon. KASTE valvoo kiinteistösi kosteus- ja vuototilannetta ja antaa tarvittaessa hälytyksen.

Valvontaohjelmassa on jokaisen anturin kosteudelle annettu yläraja, jonka ylittyessä keskusyksikkö antaa hälytysäänen ja relehälytyksen kiinteistövalvontajärjestelmään, jos sellainen on käytössä. Samalla syttyy kosketusnäytöllä merkkilamppu kyseisen anturin kohdalla. Lisäoptiona on asennustyö, 3G-yhteys, tekstiviestihälytys ja internet-ohjelmisto, joka mahdollistaa mittaustulosten seuraamisen millä tahansa internettiin kytketyllä tietokoneella tai mobiililaitteella. Lisäoption kuukausimaksuun kuuluu myös huoltosopimus. Kaikki anturit on kaapeloitu samaan verkkoon sarjamuotoisesti, mikä tekee siitä erittäin luotettavan verrattuna paristoilla toimiviin järjestelmiin.

Takaisin Mittauspalvelut

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.
Voit myös soittaa numeroon 040 7671 344 tai laittaa sähköpostia Enable JavaScript to view protected content..