South G3/G7

South on merkittävä GNSS-laitevalmistaja, jolla on laaja ja monipuolinen valikoima laitteita maanmittaukseen. South G3/G7-laitteessa on todennäköisesti markkinoiden paras hinta/ominaisuus/laatu-suhde.

G3 ja sen "isoveli" G7 ovat InertiaMonitorointiyksiköllä (IMU) varustettuja 1598 kanavan GNSS-vastaanottimia. Yhdistettynä uuden sukupolven herkkään antenniin G3/G7 saavuttaa senttimetrin tarkkuuden sekunneissa GPS, GLONASS,BEIDOU-, GALILEO- ja QZSS-signaaleilla. Näiden GNSS-yksikkö on integroitu edistyneeseen SoC:hen (eli koko toiminta on integroitu yhteen piiriin). Sirun etuna on korkea integrointi ja pieni tehokulutus, häiriösignaalien tehokas vaimennus ja laadukkaampi havaintodata satelliitteista. Runkonäytössä on läpikuultava erittäin luja paneeli, jossa on neljä värillistä merkkivaloa. Sisäänrakennettu tarkka automaattinen kompensaattori (IMU) auttaa käyttäjää lisäämään tuottavuutta jopa 30 prosenttia. Lisäksi IMU-korjaus toimii pisteestä toiseen ilman uudelleen kalibrointia ja kallistuskulma voi olla jopa 60°.

Erona G3- ja G7-mallien välillä on lähinnä se, että G7 on saatavana myös 4G-modeemilla ja se on kooltaan hieman suurempi, muuten laitteet ovat samat.

G3/G7 saa RTK GNSS- korjausdataa kontrollerin (H6) kautta internetistä tai oman "Farlink"-radion kautta suoraan toiselta GNSS-laitteelta. G7:ssä on RTK-korjaussignaalin vastaanotto mahdollista kolmella tavalla, GSM (4G)-verkon kautta laitteen omalla modeemilla tai sisäänrakennetulla radiolla toisesta vastaavasta laitteesta tai internetistä H6:n (kontrollerin) GSM-modeemin avulla. G3/G7:ssä SOUTHin itse kehittämä digitaalinen radio "Farlink" edistyneellä protokollalla saavuttaa 8 km kantaman. ”Farlinkin” lähetyskaistanleveys on muuttuva, ja se lisää radiosignaalin sieppauksen herkkyyttä, mikä ratkaisee täydellisesti suurten tietomäärien lähetysongelman. Virrankulutus voi vähentyä noin 60 % samassa tiedonsiirrossa verrattuna perinteiseen RTK:hen. Uuden sukupolven SoC-alusta tekee RTK:sta vakaamman, paremmalla suorituskyvyllä ja pienemmällä virrankulutuksella. Sisäänrakennettu 6800 mAh akku kestää yli 15 tuntia jatkuvaa toimintaa. USB-C-tyypin liitin mahdollistaa sisäänrakennettujen akkujen lataamisen PD-pikalaturilla, ja se mahdollistaa virransyötön virtapankista koko päivän työn takaamiseksi. Type-C-liitännällä pääsee käsiksi sekä sisäiseen muistiin että verkkokäyttöliittymään samanaikaisesti ilman työtilan vaihtamista. SOUTH G7 on IP67-vedenpitävä, kestää kaatua mittasauvan kanssa 2 m korkeudelta betonille ja käyttölämpötila-alue on -25 C - +65 C. G3:n ominaisuudet ovat muuten samat, mutta käyttölämpötila-alue on -45 C - +75 C.

Kontrolleria H6 voidaan käyttää monen merkkisten laitteiden kanssa varustettuna yleiskäyttöisellä mittausohjelmalla, kuten Aplitop TcpGPS tai Microsurvey FieldGenius. H6 on uuden sukupolven ammattimainen Android-ohjain. Siihen on asennettu Android 10 OS ja siinä voidaan ottaa käyttöön täydellinen mekaaninen näppäimistö erillisillä näppäimillä 26 kirjaimelle ja numerolle, mikä tekee käytöstä kentällä nopeamman ja on hyödyllinen varsinkin kylmällä säällä. Laite on vesitiivis (IP67) ja 1,5 metrin pudotuksenkestävä. Käyttölämpötila-alue on -20 C - +60 C. Tietosi suojataan ja laitteen luotettavuus taataan haastavimmissa ympäristöissä. Sisäänrakennettu 9200 mAh Li-ion akku kestää pitkään, koko työpäivän. Kaksi nano-SIM-korttia tukevat 4G-verkkoa. Laitteessa on integroituna erilaisia antureita, kuten NFC, gyroskooppi, e-kompassi, G-sensori jne. Uuden sukupolven Bluetooth V4.1:ssa työetäisyys on yli 20 metriä. Edistynyt WIFI-moduuli tekee työskentelyetäisyydeksi jopa 30 metriä.

Mittausohjelmistoksi South-laitteissa suosittelemme Southi oman Survstarin ohella Microsurvey FieldGenius Android -ohjelmaa, joka on lähtöisin Kanadasta ja on alan markkinajohtaja. FieldGenius for Android™ tukee yleisimpiä markkinoilla tällä hetkellä saatavilla olevia laitteita. Karttapohjainen tiedonkeruuohjelmisto on helppokäyttöinen ja intuitiivinen, mikä vähentää harjoitusaikaa. Uudet tietoikkunat tuovat karttanäyttöön synkronoituja tietoja, joita sekä ammattitaitoiset että uudet työntekijät arvostavat. MicroSurvey on käyttänyt vuosikymmenten kokemustaan ​​tiedonkeruusta oppaana, soveltaen tietojaan Android-alustalla ja parantamalla vakiintuneita työnkulkuja tehokkaammiksi ja intuitiivisemmiksi. Seisonta-ajat ovat kalliita; voit hyödyntää olemassa olevia FieldGenius-taitojasi, kun seuraavan kerran sinun on päivitettävä laitteistosi tai vaihdettava valmistajaa.

Takaisin Mittalaitteet, anturit ja ohjelmistot

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.
Voit myös soittaa numeroon 0400 217 888 tai 040-5388 318 tai laittaa sähköpostia Enable JavaScript to view protected content..

Tietosuojalauseke