SingularXYZ T8 Pro

KAKSI KÄYTTÖTAPAA: GIS & MAANMITTAUS

Android 10 -käyttöjärjestelmällä toimiva T8 Pro on yhteensopiva yleisten GIS-ohjelmistojen kanssa. T8 Pro:n helix-antenni voidaan korvata geodeettisella antennilla, joka tarjoaa paremman GNSS-signaalin. Tällöin antenni ja T8Pro kiinnitetään normaaliin mittasauvaan. T8 Pro antaa erinomaisen graafisen kuvan auringonvalossa luettavasta HD-näytöstä ja intuitiivinen käyttöliittymä parantaa käyttökokemusta.

SENTTIMETRILUOKAN TARKKUUS

Erittäin tarkalla GNSS-modulilla varustettu T8 Pro voi samanaikaisesti seurata kaikkia satellittiperheitä, mukaan lukien GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo, QZSS ja Navic saavuttaen senttimetritason paikannustarkkuuden normaalissa RTK-korjausta lähettävässä verkossa.

KEVENNÄ TAAKKASI

T8 Prossa on GNSS-moduuli, GNSS tabletti ja GNSS-antenni yhdessä laiteessa eli ei tarvita ulkoisia antenneja ja vastaanottimia, mikä vähentää kannettavaa taakkaasi. 8000 mAh akulla T8 Pro voi työskennellä yli 12 tuntia kentällä, mikä helpottaa huomattavasti työnkulkua.

Takaisin Mittalaitteet, anturit ja ohjelmistot

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.
Voit myös soittaa numeroon 0400 217 888 tai 040-5388 318 tai laittaa sähköpostia Enable JavaScript to view protected content..

Tietosuojalauseke