SingularXYZ Sfaira One

TASKUKOKO &16 TUNNIN AKKU
Erityisesti CORS-käyttäjille suunniteltu Sfaira One on suunniteltu niin pieneksi kuin mahdollista säilyttäen samalla tarpeellisen toiminnallisuuden. Taskukokoinen ja kevyt,
voit ottaa sen helposti mukaan minne tahansa. 16 tunnin akun kesto ei välitä sähkökatkoksista, ja voidaan ladata myös Type-C -portin kautta virtapankin avulla.

SENTTIMETRILUOKAN TARKKUUS
Suunnittelu pienempään kokoon ei tarkoita GNSS-suorituskyvyn uhraamista. Sfaira One GNSS-vastaanotin on varustettu korkean tarkkuuden GNSS-piirillä, joka voi seurata samanaikaisesti GPS:ää, BDS:ää (Beidou), GLONASS:ia, Galileoa ja QZSS:ää, ja tarjoaa vakaan ja tarkka senttimetritason paikannuksen erilaisissa ympäristöissä.

OTA YHTEYS, KIRJAUDU, ALOITA MITTAUS
Yhdistämällä Bluetoothin kautta, Sfaira One vastaanotin voi kirjautua CORS-tilillesi (RTK-korjaus) sujuvasti älypuhelimellasi. Sitten voit aloittaa suoraan pistemittauksen, paalumerkinnän, CAD-merkinnän ja muut tehtävät SingularPad/SingularSurv- ohjelmiston avulla. Sfairan IP65-suojaus mahdollistaa joustavan käytön kaikissa sääolosuhteissa.

Takaisin Mittalaitteet, anturit ja ohjelmistot

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.
Voit myös soittaa numeroon 0400 217 888 tai 040-5388 318 tai laittaa sähköpostia Enable JavaScript to view protected content..

Tietosuojalauseke