EAWS-101 sääasema

Encardio-rite -malli EAWS-101 automaattinen verkkopohjainen sääseuranta-asema tarjoaa tarkan, luotettavan ja kustannustehokkaan tavan säätietojen tallentamiseen. Sääjärjestelmä koostuu vakioantureista keskeisiä parametreja varten. Muita antureita on saatavana pyynnöstä. Käytetyt vakioanturit on esitetty lyhyesti alla:

Sademittari, jolla on todistettu kippikauhamekanismi
Tuulen nopeuden ja suunnan anturi; ultraäänivaihtoehto käytettävissä
Suhteellinen kosteus ja lämpötila
Auringonsäteily; antureita on saatavana kahtena muunnelmana: 1) Piin aurinkosähköilmaisimella, joka on asennettu kosininkorjattuun päähän, 2) Laadukkaalla mustalla lämpökerralla, jota suojaa kupoli.
Haihdutusmittari
Ilmanpaine tai ilmanpaine
Encardio-riten antureilla on erinomainen maine tarjota tarkkoja tuloksia vaativimmissakin olosuhteissa. Sääasema voidaan konfiguroida mitattavien parametrien tai tarvittavien anturien perusteella. Järjestelmä hoitaa kaikki tietojenkäsittelyvaatimukset, alkaen tietojen keräämisestä ja varastoinnista, tarvittavien tietojen laskelmien suorittamisesta, tulosten esittämisestä graafisessa ja numeerisessa muodossa sekä hälytysviestien luomisesta.

Takaisin Mittalaitteet, anturit ja ohjelmistot

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.
Voit myös soittaa numeroon 0400 217 888 tai 040-5388 318 tai laittaa sähköpostia Enable JavaScript to view protected content..

Tietosuojalauseke