EMLID Reach RS2 RTK GNSS-vastaanotin

EMLID Reach RS2 on monitaajuus-RTK GNSS -vastaanotin senttimetrin tarkkuudella maanmittaukseen, kartoitukseen, metsätöihin, maatalouteen, geologeille ja navigointiin. RS2 on erittäin kustannustehokas ratkaisu moneen tarkoitukseen. Voidaan käyttää ilmaisella Reach View-sovelluksella (Android, iPhone ja PC). RS2 sisältää sekä LoRa- että GSM-modeemit. RTK- korjaussignaali voidaan saada esim. toisesta RS2-navigaattorista (ilmaiseksi LoRa-verkon kautta), kaupallisesta VRS-verkosta tai ilmaisena NTRIP-korjausdatana GSM-verkon kautta. Ihan uutena ominaisuutena (syysk. 2020) on tullut mahdollisuus käyttää Emlidin omaa palvelinta ja saada korjausdata toisesta RS2:sta GSM-verkon kautta. Yksi RS2 toimiessaan tukiasemana voi lähettää korjausdataa viidelle liikkuvalle asemalle.

Reach RS2 hakee paikan muutamassa sekunnissa ja ylläpitää vankkaa suorituskykyä myös haastavissa olosuhteissa. Senttimetrin tarkkuus voidaan saavuttaa yli 60 km: n etäisyyksillä tukiasemasta RTK: ssa ja 100 km: n etäisyyksillä PPK-tilassa.

PPP-tuki: RINEX-raakatietolokit ovat yhteensopivia OPUS-, CSRS-PPP-, AUSPOS- ja muiden PPP-palveluiden kanssa, joten voit nyt saada senttimetrin tarkat tulokset missä tahansa maan päällä. Käsittele RINEX-tiedostot online-palvelussa ja hanki sijainti ehdottoman tarkasti.

Sisäänrakennettu 3,5G-modeemi ja UHF LoRa -radio: Reach RS2: ssa on tehokas 3,5 G HSPA-modeemi, jossa on maailmanlaajuinen kattavuus. Nyt korjauksia voidaan käyttää tai lähettää NTRIP: n kautta itsenäisesti ilman, että luotat puhelimesi Internet-yhteyteen. Syrjäisillä alueilla Reach RS2: ssa on sisäänrakennettu LoRa-radio, joka on osoittautunut luotettavaksi linkiksi RTK-korjauksiin jopa 8 km: n etäisyydellä 100 mW: lla.

Suunniteltu vaikeisiin olosuhteisiin: Reach RS2 on suunniteltu vedenpitäväksi ja iskunkestäväksi. Sen runko on valmistettu kaksivaiheisessa ruiskutusprosessissa ja se on valmistettu iskunkestävästä polykarbonaatista, joka on peitetty erityisellä elastomeerillä lisäsuojaa varten. Vastaanottimessa on alan standardi mukainen 5/8 '' -kierre. Reach RS2: n LiFePO4-akku on suunniteltu 16 tunnin työhön 3,5G RTK -roverina yhdellä latauksella sääolosuhteista riippumatta.

Paikannus ReachView-sovelluksella: Helppokäyttöinen ohjelmisto, joka on saatavana sekä Androidille että iOS: lle, ilmaiseksi. ReachView: n avulla voit kerätä ja paikantaa pisteitä ja hallita kaikkia Reach RS2: n ominaisuuksia. Tukiaseman asettaminen, RINEX-tietojen kirjaaminen, NMEA-lähdön määrittäminen - kaikki voidaan tehdä ReachView-ohjelmassa.

Datan lähtöformaatit: DXF, CSV, GeoJSON ja ESRI-muotoinen tiedosto

Datan tuloformaatit: CSV, DXF ja GeoJSON

Yleinen tallennusformaatti: RINEX2.X, RINEX3.X

Pistekokoelma: Luo projekteja ja tallenna pisteitä mukautetulla nimellä ja kuvauksella. Määritä tietojen laatua koskevat säännöt. Tiedonkeruu on nopeaa ja intuitiivista, koska ReachView on suunniteltu tuntumaan suosituimmilta karttasovelluksilta.

Paalumerkintä: ReachView voi ohjata sinut mihin tahansa pisteeseen. 50 cm etäisyydellä pistesovelluksen käyttöliittymä muuttaa näkymän "kuplanäytöksi". Kohdista kuplia näytöllä siirtämällä vastaanotinta - kun käyttöliittymä muuttuu vihreäksi, olet pisteessä.

Tukiasematila: Määritä oma tukiasema Reach RS2: n avulla. Suoratoista korjaukset verkon kautta NTRIP / TCP tai LoRa-radion kautta, tallenna tukilokit jälkikäsittelyä varten. Reach RS2 tukiasemana (base) voi lähettää korjausta mille tahansa määrälle liikkuvia asemia (rover) ja on yhteensopiva Reach RS +: n ja M +: n kanssa. Reach RS2 on myös yhteensopiva minkä tahansa vastaanottimen kanssa, joka tukee RTCM3: ta ja NTRIP: ää. Ulkoisia radioita tuetaan RS-232: n kautta.

Reaaliaikainen navigointi: Reach RS2 voi lähettää tarkat koordinaatit taulutietokoneellesi Bluetooth- tai Wi-Fi-yhteyden kautta navigointisovelluksella.RS-232-liitännän avulla Reach RS2 voidaan liittää suoraan automaattiohjausjärjestelmään.

Yhteensopivat sovellukset: MachineryGuide, AgriBus-Navi, Efarmer, Agripilot.

Ratkaisumuodot: NMEA, ERB, pelkkää tekstiä.

Mitä sisältyy: RS2-yksikkö, LoRa-antenni, USB kaapeli, Kantolaukku hihnalla, ReachView-sovellus (ladattavissa haluamastasi sovelluskaupasta)

Takaisin Mittalaitteet, anturit ja ohjelmistot

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.
Voit myös soittaa numeroon 0400 217 888 tai 040-5388 318 tai laittaa sähköpostia Enable JavaScript to view protected content..

Tietosuojalauseke