EMLID Reach RS2+ RTK GNSS-vastaanotin

EMLID Reach RS2+ on GNSS-laitteden "Toyota Corolla" eli erittäin luotettava peruslaite. Se perustuu sveitsiläisen U-bloxin satelliittivastaanotinpiireihin. Reach RS2+ on monitaajuus-RTK GNSS -vastaanotin, senttimetrin tarkkuudella maanmittaukseen, kartoitukseen, metsätöihin, maatalouteen, geologeille ja navigointiin. Verrattuna yksitaajuusvastaanottimiin monitaajuusvastaanottimen etuna on kyky eliminoida ilmakehän ja rakennuksista heijastuneiden signaalien aiheuttamia virheitä. RS2+ on erittäin kustannustehokas ratkaisu moneen tarkoitukseen. Sitä voidaan käyttää ilmaisella Flow-sovelluksella (Android, iPhone ja PC) ja yhdessä South H6-Android-kontrollerin (kuvassa yllä) kanssa se muodostaa erittäin kenttäkelpoisen kokonaisuuden. Voit käyttää kontrollerina myös mitä tahansa nykyaikaista puhelinta. RS2+ sisältää sekä LoRa- että GSM(4G/LTE)-modeemit. RTK- korjaussignaali voidaan saada esim. toisesta RS2+-navigaattorista (ilmaiseksi LoRa-verkon kautta), kaupallisesta VRS-verkosta (kuten Karera) tai ilmaisena NTRIP-korjausdatana GSM-verkon kautta(esim. rtk2go.com). Voit myös perustaa oman tukiasemaverkon käyttämällä Emlidin omaa palvelinta ja saada korjausdata toisesta RS2:sta GSM-verkon kautta. Nykyisellään yhteen järjestelmään voit kytkeä kaksi tukiasemaa, jotka voivat lähettää korjausdataa maksimissaan 10:lle liikkuvalle asemalle.

Reach RS2+ hakee paikan muutamassa sekunnissa ja ylläpitää vankkaa suorituskykyä myös haastavissa olosuhteissa. Maanmittaukseen riittävä tarkkuus voidaan saavuttaa jopa 60 km etäisyyksillä tukiasemasta RTK-tilassa ja 100 km etäisyyksillä PPK-tilassa. Suositeltava etäisyys tukiasemasta on enintään 40 km luokkaa.

Laitteen teknisissä ominaisuuksissa on mainittu IMU, joka mahdollistaisi mittasauvan automaattisen kallistuskorjauksen, mutta tätä ominaisuutta ei ole otettu vielä laitteessa käyttöön. Toiveissa on, että tulevat softaversiot osaavat hyödyntää sitä. Mittasauvan kallistuskorjaus tekee mittauksen nopeammaksi ja minimoi mittausvirheet. Tällaiseen käyttöön suosittelemme Oscar Ultimate- tai Southin G7-mallia (kts. Dimensen Tersus- ja South-sivuilta).

Huolto: Emlid-laitteilla on EU-alueella keskitetty huolto Keski-Euroopassa. Dimense Oy:llä on RS2-varalaite, jonka saat korvaavaksi laitteeksi huollon ajaksi, jos Emlid-laitettasi on tarvetta huoltaa (hyvin harvinaista).

PPP-tuki: RINEX-raakatietolokit ovat yhteensopivia OPUS-, CSRS-PPP-, AUSPOS- ja muiden PPP-palveluiden kanssa, joten voit nyt saada senttimetrin tarkat tulokset missä tahansa maan päällä. Käsittele RINEX-tiedostot online-palvelussa ja hanki sijainti ehdottoman tarkasti.

Sisäänrakennettu LTE-modeemi ja UHF LoRa -radio: Reach RS2+: ssa on tehokas GSM LTE-modeemi, jossa on maailmanlaajuinen kattavuus. Nyt korjauksia voidaan käyttää tai lähettää NTRIP: n kautta itsenäisesti ilman, että luotat puhelimesi Internet-yhteyteen. Syrjäisillä alueilla hyödynnettäväksi Reach RS2+: ssa on sisäänrakennettu LoRa-radio, joka on osoittautunut luotettavaksi linkiksi RTK-korjauksiin jopa 8 km: n etäisyydellä, 100 mW lähetysteholla.

Suunniteltu vaikeisiin olosuhteisiin: Reach RS2+ on suunniteltu vedenpitäväksi ja iskunkestäväksi. Sen runko on valmistettu kaksivaiheisessa ruiskutusprosessissa ja se on valmistettu iskunkestävästä polykarbonaatista, joka on peitetty erityisellä elastomeerillä lisäsuojaa varten. Vastaanottimessa on alan standardin mukainen 5/8 '' -kierre. Reach RS2+: n LiFePO4-akku on suunniteltu 16 tunnin työhön LTE- RTK -roverina yhdellä latauksella sääolosuhteista riippumatta.

Paikannus Flow (ent. ReachView)-sovelluksella: Helppokäyttöinen ohjelmisto, joka on saatavana sekä Androidille että iOS: lle, ilmaiseksi. ReachView:n avulla voit kerätä ja paikantaa pisteitä ja hallita kaikkia Reach RS2:n ominaisuuksia. Tukiaseman asettaminen, RINEX-tietojen kirjaaminen, NMEA-lähdön määrittäminen - kaikki voidaan tehdä Flow-ohjelmassa. Jos halutaan enemmän ominaisuuksia kuin Flow:n ilmaisversiossa on, siitä on saatavissa myös maksullinen versio. Myös muita vaihtoehtoja mittausohjelmaksi on saatavilla, kuten espanjalainen Aplitop TcpGPS ja kanadalainen Microsurvey Field Genius. Dimense myy molempia ohjelmia.

Datan lähtöformaatit: DXF, CSV, GeoJSON ja ESRI-muotoinen tiedosto

Datan tuloformaatit: CSV, DXF ja GeoJSON

Yleinen tallennusformaatti: RINEX2.X, RINEX3.X

Pistekokoelma: Luo projekteja ja tallenna pisteitä mukautetulla nimellä ja kuvauksella. Määritä tietojen laatua koskevat säännöt. Tiedonkeruu on nopeaa ja intuitiivista, koska ReachView on suunniteltu tuntumaan suosituimmilta karttasovelluksilta.

Paalumerkintä: Flow voi ohjata sinut mihin tahansa pisteeseen. 50 cm etäisyydellä pistesovelluksen käyttöliittymä muuttaa näkymän "kuplanäytöksi". Kohdista kuplia näytöllä siirtämällä vastaanotinta - kun käyttöliittymä muuttuu vihreäksi, olet pisteessä.

Tukiasematila: Määritä oma tukiasema Reach RS2: n avulla. Suoratoista korjaukset verkon kautta NTRIP / TCP tai LoRa-radion kautta, tallenna tukilokit jälkikäsittelyä varten. Reach RS2 tukiasemana (base) voi lähettää korjausta mille tahansa määrälle liikkuvia asemia (rover) ja on yhteensopiva Reach RS +: n ja M +: n kanssa. Reach RS2 on myös yhteensopiva minkä tahansa vastaanottimen kanssa, joka tukee RTCM3: ta ja NTRIP: ää. Ulkoisia radioita tuetaan RS-232: n kautta.

Reaaliaikainen navigointi: Reach RS2 voi lähettää tarkat koordinaatit taulutietokoneellesi Bluetooth- tai Wi-Fi-yhteyden kautta navigointisovelluksella.RS-232-liitännän avulla Reach RS2 voidaan liittää suoraan automaattiohjausjärjestelmään.

Yhteensopivat sovellukset: MachineryGuide, AgriBus-Navi, Efarmer, Agripilot.

Ratkaisumuodot: NMEA, ERB, pelkkää tekstiä.

Mitä sisältyy: RS2-yksikkö, LoRa-antenni, USB kaapeli, Kantolaukku hihnalla, ReachView-sovellus (ladattavissa haluamastasi sovelluskaupasta)

Takaisin Mittalaitteet, anturit ja ohjelmistot

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.
Voit myös soittaa numeroon 0400 217 888 tai 040-5388 318 tai laittaa sähköpostia Enable JavaScript to view protected content..

Tietosuojalauseke