EMLID Reach RS+ RTK GNSS -vastaanotin

EMLID Reach RS+ on RTK GNSS -vastaanotin senttimetrin tarkkuudella mittaamiseen, kartoitukseen ja navigointiin. Voidaan käyttää ilmaisella Reach View-sovelluksella (Android ja iPhone). RS2 sisältää LoRa-modeemin. RTK- korjaussignaali voidaan saada esim. toisesta Emlid-navigaattorista (ilmaiseksi LoRa-verkon kautta), kaupallisesta verkosta tai joltain ilmaiseksi saatavalta korjausdataa jakavalta asemalta. Reaaliaikaista korjausta käyttämällä (RTK-moodissa) tarkkuus x- ja y-suunnissa (longitudi, latitudi) on parhaimmillaan noin senttimetrin luokkaa.

RS+ eroaa RS2-mallista siten, että RS2:ssa liittimet ovat suojatummat, laitteen alapuolella, kun RS+:ssa ne ovat kyljessä, ilman kumisuojausta. RS+ on kuitenkin IP67-suojattu, joka tarkoittaa, että se keståä hetkellisen veteen upotuksen 1 m syvyyteen. RS+:ssa on vähemmän kanavia kuin RS2:ssa, joka näkyy mittauksen nopeutena vaativissa oloissa, kuten metsässä ja kaupunkiympäristössä rakennusten lähellä. RS+:ssa ei ole GSM-modeemia eli jos sille on tarvetta (esim. korjaussignaalin saamiseksi tukiasemalta), GSM-modeemina voi käyttää samaa puhelinta, jolla mittausta operoidaan. Eli nyrkkisääntönä: jos toimit esim. ympäristössä, jossa puut on kaadettu, eikä muita rakennuksia ole vielä vierellä, RS+ antaa yhtä tarkan tuloksen kuin RS2. Vaativampaan ympäristöön suosittelemme RS2-mallia.

Laitteessa ei ole IMUa, joka mahdollistaisi mittasauvan automaattisen kallistuskorjauksen. Mittasauvan kallistuskorjaus tekee mittauksen nopeammaksi ja minimoi mittausvirheet. Tällaiseen käyttöön suosittelemme Oscar Ultimate-mallia (kts. Dimensen Tersus-sivuilta).

Takaisin Mittalaitteet, anturit ja ohjelmistot

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.
Voit myös soittaa numeroon 0400 217 888 tai 040-5388 318 tai laittaa sähköpostia Enable JavaScript to view protected content..

Tietosuojalauseke