OS4300 LÄMPÖTILA-ANTURI

Metallittomat OS4300 FBG-lämpötila-anturit on kapseloitu alumiinioksidoidulla keraamisella putkella ja ne on nopea asentaa toistettavalla tavalla. Verrattuna tavanomaisiin termopareihin OS4300 anturin herkkyys ja tarkkuus ovat yhtäläiset, mutta sen mittausalue on laajempi ilman kalibrointitarvetta tai huolta EMI häiriöistä anturin vasteajan ollessa alle sekunnin luokkaa.

Anturi voidaan kytkeä osaksi laajaa sarjamuotoista FBG-anturiverkkoa, jolloin kaapelitarve ja siihen liittyvä työ on huomattavasti vähäisempää kuin perinteisillä sähköisillä antureilla.

Lisätietoa tuotteesta löytyy kohdasta DOKUMENTIT.

Micron Optics on maailman johtava valokuitupohjaisten FBG-mittalaitteiden ja -antureiden valmistaja. Yrityksen rakennemittaustuotteet on suunniteltu pitkäaikaiseen monitorointiin erittäin vaativissa sovelluskohteissa kuten silloissa, energiatuotannossa ja ilmailuteollisuudessa. Micron Optics:in tuotevalikoimasta löytyy kattava valikoima erityyppisiä venymä-, lämpötila- ja siirtymäantureita sekä kiihtyvyysantureita. Monikanavaiset staattiset ja dynaamiset mittausinstrumentit ovat huoltovapaita eivätkä vaadi koskaan kalibrointia.

Lisätietoa Micron Optics:in muista tuotteista löytyy osoitteesta www.micronoptics.com.

Takaisin Mittalaitteet ja anturit

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.
Voit myös soittaa numeroon 040 538 8318 tai laittaa sähköpostia Enable JavaScript to view protected content..