OS3610 VENYMÄANTURI

OS3610 on rakenteen pinnalle asennettava sisäisesti lämpötilakompensoitu FBG-venymäanturi, joka mittaa keskiarvovenymää koko pituudeltaan (25 cm tai 100 cm). Anturin molemmat päät kiinnitetään rakenteeseen jäykillä kannattimilla joko hitsaamalla, liimaamalla, pulteilla tai sementillä esimerkiksi betoni-, kivi-, teräs- tai komposiittirakenteen pinnalle. Armeeratut kaapelit, lujatekoinen sinetöity kotelo ja liitinsuojat mahdollistavat OS3610 anturin käytön erittäin vaativissa ympäristöolosuhteissa.

Verrattuna yleisesti käytettyihin venymäliuskoihin OS3610 on mittausominaisuuksiltaan yhtä herkkä ja tarkka, mutta sen venymäalue on laajempi ja käyttöikä 100 kertaa pitempi. Anturi voidaan kytkeä osaksi laajaa sarjamuotoista FBG-anturiverkkoa, jolloin kaapelitarve ja siihen liittyvä työ on huomattavasti vähäisempää kuin perinteisillä sähköisillä antureilla.

Lisätietoa tuotteesta löytyy kohdasta DOKUMENTIT.

Micron Optics on maailman johtava valokuitupohjaisten FBG-mittalaitteiden ja -antureiden valmistaja. Yrityksen rakennemittaustuotteet on suunniteltu pitkäaikaiseen monitorointiin erittäin vaativissa sovelluskohteissa kuten silloissa, energiatuotannossa ja ilmailuteollisuudessa. Micron Optics:in tuotevalikoimasta löytyy kattava valikoima erityyppisiä venymä-, lämpötila- ja siirtymäantureita sekä kiihtyvyysantureita. Monikanavaiset staattiset ja dynaamiset mittausinstrumentit ovat huoltovapaita eivätkä vaadi koskaan kalibrointia.

Lisätietoa Micron Optics:in muista tuotteista löytyy osoitteesta www.micronoptics.com.

Takaisin Mittalaitteet ja anturit

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.
Voit myös soittaa numeroon 040 538 8318 tai laittaa sähköpostia Enable JavaScript to view protected content..