ESM-30V nestetyyppinen painuma-anturi tunneleihin, siltoihin ja rakennuksiin

ESM-30V-mallin korkean herkkyyden nestetasapainonmittausjärjestelmä on suunniteltu erittäin tarkan etäisyyden mittaamiseen tunneleissa, silloissa ja rakennuksissa.

Järjestelmä käyttää matalan värähtelylangan voimamuunninta, jossa upotettava sylinteri on ripustettu nestetäytteisiin astioihin, jotka on kytketty sarjaan nestetäytteisellä putkella. Kaikki toisiinsa liitetyt astiat, myös vertailusäiliö, on asennettu samalle korkeudelle ja niillä on aluksi yhteinen nestetaso. Nestetaso vertailusäiliössä pidetään vakiona ja sitä tarkkaillaan värähtelevällä langan voimamuuntimella. Minkä tahansa asennetun astian laskeutuminen aiheuttaa muutoksen sen nestetasossa, mikä vaikuttaa ripustetun sylinterin kelluvuuteen, joka mitataan värähtelevällä langan voimamuuntimella.

Värähtelevän langan voimamuunnin voidaan lukea värähtelevän langan lukulaitteella. Se voidaan lukea myös etänä sopivalla tallentimella. Koska anturi on värähtelyjohtotyyppiä ja sillä on taajuuslähtö, tietoja voidaan lähettää pitkiä kaapeleita pitkin.

Takaisin Mittalaitteet, anturit ja ohjelmistot

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.
Voit myös soittaa numeroon 0400 217 888 tai 040-5388 318 tai laittaa sähköpostia Enable JavaScript to view protected content..

Tietosuojalauseke