Emlid Reach RX

Emlid Reach RX - GNSS-vastaanotin senttimetrin tarkkuudella

Taskukokoinen ja kevyt GNSS-laite tietojen keräämiseen senttimetrin tarkkuudella. Toimii verkkokorjausten (NTRIP) kanssa. Mukana Emlid Flow -sovellus. Helppo asentaa, ei vaadi konfigurointia. Reach RX käyttää Bluetooth Low Energy (BLE) -tekniikkaa, jonka avulla voit muodostaa yhteyden ja aloittaa mittauksen älypuhelimella tai tabletilla muutamassa sekunnissa. Ota Bluetooth käyttöön iOS- tai Android-laitteessasi, etsi Reach RX Emlid Flow-ohjelmalla, lisää verkon korjaustiedot ja kerää senttimetrin tarkkoja tuloksia. Reach RX käyttää GPS/QZSS, Galileo, Glonass ja Beidou-satelliittijärjestelmiä ja saa korjauksen alle 5 sekunnissa jopa haastavissa olosuhteissa. Taskukokoinen ja kevyt Reach RX painaa vain 250 grammaa. Ota se mukaan minne tahansa – se painaa vähemmän kuin limsatölkki ja mahtuu mihin tahansa hansikaslokeroon tai repun taskuun. Ei vaadi erityistä koulutusta. Reach RX:n avulla voit unohtaa henkilökohtaisen koulutuksen ja käyttäjäkursseille osallistumisen. Reach RX on suunniteltu täyttämään sekä kokeneiden ammattilaisten että muiden käyttäjien odotukset, jotka tarvitsevat erittäin tarkkoja tuloksia. Nyt kuka tahansa voi aloittaa RTK:n käytön.

Kompakti ja kestävä:

Paino 250 grammaa, koko 172 mm x 51 mm x 39 mm. Paino kuin television kaukosäätimellä ja voidaan kuljettaa taskussa. RX on vesitiivis 1,5 metrin syvyyteen asti (IP68). Kaikki liittimet on täysin suljettu ja suojattu vedeltä ja pölyltä silikonitulpilla. Lämpötila-alue -20 - +65 °C. Testasimme laajasti Reach RX:ää olosuhteissa, jotka simuloivat kylmimpiä talvia ja kuumimpia kesiä. Teollinen Li-Ion akku, joka kestää hyvin sekä korkeita että matalia lämpötiloja. Koko työpäivä 1 tunnin latauksella. Voit ladata liikkeellä ollessasi mistä tahansa USB-portista ja virtapankista Reach RX:n mukana tulevalla kaapelilla. 2000+ lataus- ja purkaussykliä, säilyttäen käytännössä alkuperäisen kapasiteetin.

Huolto: Emlid-laitteilla on EU-alueella keskitetty huolto Keski-Euroopassa. Dimense Oy:llä on RS2-varalaite, jonka saat korvaavaksi laitteeksi huollon ajaksi, jos Emlid-laitettasi on tarvetta huoltaa (hyvin harvinaista).

Takaisin Mittalaitteet, anturit ja ohjelmistot

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.
Voit myös soittaa numeroon 0400 217 888 tai 040-5388 318 tai laittaa sähköpostia Enable JavaScript to view protected content..

Tietosuojalauseke