EDS-92 ekstensometri maaperään

EDS-92- maan ekstensometriä käytetään kahden pinnan välisten siirtymien tarkkailuun, jotka voivat muuttua toistensa suhteen. Sitä käytetään laajalti maaperän ja kallioliikkeiden seurantaan pengerryksissä ja patoissa.

Järjestelmä sisältää erikoisasennetun EDE-VXX-mallin värähtelylangan siirtosensorin, joka on asennettu suojaputken sisään ja kiinnitetty kahden ankkuripalkin väliin kiertokangilla. Kaikki muutokset ankkuripalkkien välisessä suhteellisessa asennossa edustavat tapahtuvaa muodonmuutosta ja mitataan siirtymäanturilla.

Ekstensometrijärjestelmässä on eri pituudet (gage pituus on kahden ankkurin välinen etäisyys).
Useita ekstensometriyksiköitä voidaan myös liittää sarjaan inkrementaalisten siirtymien mittaamiseksi suurilla etäisyyksillä. Suhteellisen sijainnin liike kahden ankkurikanavan välillä maan ekstensometrin päissä edustaa massan liikettä.

Taajuuslähtö voidaan mitata tarkasti millä tahansa värähtelylangan lukulaitteella. Tiedot voidaan myös kerätä automaattisesti halutulla taajuudella, tallentaa ja välittää etäpalvelimelle sopivalla langattomalla tietokannalla. Anturin alkuperäinen lukema otetaan perustaksi. Seuraavia lukemia verrataan sitten alkuperäiseen lukemaan aukon poikkeaman muutoksen suuruuden määrittämiseksi

Takaisin Mittalaitteet, anturit ja ohjelmistot

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.
Voit myös soittaa numeroon 0400 217 888 tai 040-5388 318 tai laittaa sähköpostia Enable JavaScript to view protected content..

Tietosuojalauseke