EAN-90M analoginen kallistusanturi

Encardio-rite-malli EAN-90M-kallistusanturi soveltuu rakenteiden kaltevuuden ja pystysuoran pyörimisen seurantaan. Se on korkean resoluution kallistusmittari, rakenteeltaan kestävä ja erinomaisen lämpötilastabiili.

Malli EAN-90M kallistusanturi koostuu MEMS-anturista, joka on asennettu ruostumattomasta teräksestä valmistettuun koteloon. Anturin SS-kotelo hitsataan elektronisuihkuhitsaustekniikalla, ja sen tyhjiö on 1/1000 Torr. Anturi on suhteellisen edullinen järjestelmä, joka tarjoaa erinomaisen tarkkuuden, pitkän aikavälin vakauden ja matalan lämpöherkkyyden.

Kallistusanturi on kiinnitetty pysty- tai vaakasuoralle pinnalle säädettävän kannattimen ja laajennettavan ankkurin avulla. Rakenteen liike aiheuttaa muutoksen kallistusanturin kallistuskulmassa, mikä johtaa muutokseen anturin ulostulossa. Mittaukset voidaan tehdä vaaka- tai pystypinnoille. Jatkuvat mittaukset osoittavat rakenteen käyttäytymisen ja antavat osoituksen pysyvistä muodonmuutoksista ajan edetessä.

Mallissa EAN-90M on jännitelähtö, jonka voi lukea millä tahansa sopivalla lukujärjestelmällä, joka mittaa jännite-eron ulostuloa. Se voidaan myös liittää suoraan automaattiseen tiedonhankintajärjestelmäämme.

Takaisin Mittalaitteet, anturit ja ohjelmistot

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.
Voit myös soittaa numeroon 0400 217 888 tai 040-5388 318 tai laittaa sähköpostia Enable JavaScript to view protected content..

Tietosuojalauseke