EAN-90M analoginen kallistusanturi

Encardio-rite-malli EAN-90M-kallistusanturi soveltuu rakenteiden kaltevuuden ja pystysuoran pyörimisen seurantaan. Se on korkean resoluution kallistusmittari, rakenteeltaan kestävä ja erinomaisen lämpötilastabiili.

Malli EAN-90M kallistusanturi koostuu MEMS-anturista, joka on asennettu ruostumattomasta teräksestä valmistettuun koteloon. Anturin SS-kotelo hitsataan elektronisuihkuhitsaustekniikalla, ja sen tyhjiö on 1/1000 Torr. Anturi on suhteellisen edullinen järjestelmä, joka tarjoaa erinomaisen tarkkuuden, pitkän aikavälin vakauden ja matalan lämpöherkkyyden.

Kallistusanturi on kiinnitetty pysty- tai vaakasuoralle pinnalle säädettävän kannattimen ja laajennettavan ankkurin avulla. Rakenteen liike aiheuttaa muutoksen kallistusanturin kallistuskulmassa, mikä johtaa muutokseen anturin ulostulossa. Mittaukset voidaan tehdä vaaka- tai pystypinnoille. Jatkuvat mittaukset osoittavat rakenteen käyttäytymisen ja antavat osoituksen pysyvistä muodonmuutoksista ajan edetessä.

Mallissa EAN-90M on jännitelähtö, jonka voi lukea millä tahansa sopivalla lukujärjestelmällä, joka mittaa jännite-eron ulostuloa. Se voidaan myös liittää suoraan automaattiseen tiedonhankintajärjestelmäämme.

Takaisin Mittalaitteet ja anturit

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.
Voit myös soittaa numeroon 0400 217 888 tai 040-5388 318 tai laittaa sähköpostia Enable JavaScript to view protected content..

Tietosuojalauseke