EAN-61MS inklinometrityyppinen 3D-painuma-anturi

Encardio-riten mallia EAN-61MS 3D-kaltevuusmittaria (IPIS) käytetään aina, kun sivuttaista liikettä yhdessä laskeutumisen / nousun kanssa seurataan porauskaivossa tai rakenteessa. Sitä käytetään laajasti sivuttaisliikkeen ja laskeutumisen mittaamiseen maaperässä, maanrakennuksissa, rinteissä tai rakenteissa, kuten pidike- / kalvoseinät, penger, syvät perustukset tai padot jne. Se on myös erittäin hyödyllinen maanvyörymien seurannassa.

IPIS on suunniteltu antamaan kvantitatiivisia tietoja sivuttaisliikkeen suuruudesta laskeutumisen tai nousun sekä sen vaihtelujen kanssa ajan myötä. Se tarjoaa myös muodonmuutoksen mallin, mahdollisen vaaran vyöhykkeet ja toteutettujen rakentamisen valvontatoimenpiteiden tehokkuuden. Sen tiedonkeruu ja reaaliaikainen seurantaominaisuus auttavat antamaan ennakkovaroituksen vikatapauksista.

Malli EAN-61MS IPIS-järjestelmä koostuu antureista, jotka on sijoitettu kaltevuusmittarin kotelon sisäpuolelle jatkuvaan ryhmään liikealueen yli. Kukin anturi koostuu periaatteessa erittäin tarkasta kaksiakselisesta MEMS-anturista kaltevuuden tai sivuttaisliikkeen seuraamiseksi (X-Y) ja kosketuksettomasta magneettisesta anturista laskeutumisen tai nousun seuraamiseksi (pystysuuntainen liike-Z), jotka on sijoitettu vedenpitävään ruostumattomasta teräksestä valmistettuun koteloon. Nämä anturit mittaavat kallistuksen ja laskeutumisen peräkkäisissä segmenteissä tarkkailemaan tarkasti kaltevuusmittarin kotelon profiilin muutosta (x-y-z). IPIS: n todellinen etu on, että se mahdollistaa poikittaisen liikkeen online-seurannan ja laskeutumisen samalla poranreiällä. Tämä ei ollut mahdollista tähän mennessä käyttämällä tällä hetkellä saatavilla olevia instrumentteja.

Takaisin Mittalaitteet, anturit ja ohjelmistot

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.
Voit myös soittaa numeroon 0400 217 888 tai 040-5388 318 tai laittaa sähköpostia Enable JavaScript to view protected content..

Tietosuojalauseke