EAN-41M palkin kallistusanturi

Encardio-rite-malli EAN-41M / EAN-42M -anturi koostuu MEMS-kallistustunnistimesta, joka on sijoitettu palkin sisään, joka voi olla pituudeltaan 1 m, 2 m tai 3 m. Se on kiinnitetty rakenteisiin erilaisten rakenteiden liikkumisen ja kallistumisen seuraamiseksi

Mallissa EAN-41M on jännitelähtö, kun taas mallissa EAN-42M on digitaalinen anturi. Anturit tarjoavat suhteellisen edullisen järjestelmän, joka tarjoaa erinomaisen tarkkuuden ja pitkän aikavälin vakauden.

Palkkianturi voidaan asentaa sekä pysty- että vaakasuoraan. Ne on varustettu erityisillä kiinnikkeillä vaaka- ja pystysuoraan asennukseen betonirakenteisiin. Rautatie-erojen erotuslaskennan seuraamiseksi asennusta voidaan tarvita puuradan ratapölkkyihin. Tällaista asennusta varten on saatavana asennuslevyt.

EAN-41M-mallin tulokset voidaan tallettaa millä tahansa sopivalla kannettavalla lukulaitteella tai yhdistää tiedonkeruujärjestelmään Busmuxia tai multiplekseria käyttämällä.

Mallin EAN-42M palkkianturin tiedot voidaan kirjata ja siirtää mallin ESDL-30 pienikokoisen langattoman tietokannan kautta.

Takaisin Mittalaitteet ja anturit

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.
Voit myös soittaa numeroon 0400 217 888 tai laittaa sähköpostia Enable JavaScript to view protected content..

Tietosuojalauseke