EAN-41M palkin kallistusanturi

Encardio-rite-malli EAN-41M / EAN-42M -anturi koostuu MEMS-kallistustunnistimesta, joka on sijoitettu palkin sisään, joka voi olla pituudeltaan 1 m, 2 m tai 3 m. Se on kiinnitetty rakenteisiin erilaisten rakenteiden liikkumisen ja kallistumisen seuraamiseksi

Mallissa EAN-41M on jännitelähtö, kun taas mallissa EAN-42M on digitaalinen anturi. Anturit tarjoavat suhteellisen edullisen järjestelmän, joka tarjoaa erinomaisen tarkkuuden ja pitkän aikavälin vakauden.

Palkkianturi voidaan asentaa sekä pysty- että vaakasuoraan. Ne on varustettu erityisillä kiinnikkeillä vaaka- ja pystysuoraan asennukseen betonirakenteisiin. Rautatie-erojen erotuslaskennan seuraamiseksi asennusta voidaan tarvita puuradan ratapölkkyihin. Tällaista asennusta varten on saatavana asennuslevyt.

EAN-41M-mallin tulokset voidaan tallettaa millä tahansa sopivalla kannettavalla lukulaitteella tai yhdistää tiedonkeruujärjestelmään Busmuxia tai multiplekseria käyttämällä.

Mallin EAN-42M palkkianturin tiedot voidaan kirjata ja siirtää mallin ESDL-30 pienikokoisen langattoman tietokannan kautta.

Takaisin Mittalaitteet, anturit ja ohjelmistot

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.
Voit myös soittaa numeroon 0400 217 888 tai 040-5388 318 tai laittaa sähköpostia Enable JavaScript to view protected content..

Tietosuojalauseke