EAN-31L/EL-B tarkka elektrolyyttinen kallistusanturi

Malli EAN-31EL | Elektrolyyttiset yksiaksiaaliset kallistusanturit

EAN-31EL-kallistusanturi on suunniteltu mittaamaan hyvin pieniä, puolen asteen suuruisia kallistuksia suurella tarkkuudella. Se on suunniteltu seuraamaan rakenteiden, kuten rakennusten, tukiseinien jne., Kiertymistä ja taipumista pystytasossa. Nämä ovat kestäviä ja korkean resoluution kallistusmittareita, jotka on sijoitettu pieneen säänkestävään koteloon. Näitä käytetään yleensä erillisenä yksikkönä kallistuksen mittaamiseen. Se on joko kiinnitetty suoraan rakenteeseen, jonka kallistusta on valvottava sopivilla kiinnikkeillä, tai kiinnitetty vaaka- tai pystypalkkeihin.

Malli EAN-31EL-B-palkkianturi koostuu mallista EAN-30EL-anturista, joka on asennettu määrätyn pituisen palkin päälle ja sopivasta kiinnityslaitteesta palkkien kiinnittämiseksi rakenteeseen. Yksittäisiä antureita käytetään yleensä linkitetyssä muodossa, jotta saadaan siirtymäprofiili. Yhdistettyjen antureiden joukko mahdollistaa pystysuoran laskeutumisprofiilin määrittämisen matriisiviivaa pitkin.

EAN-41EL-B-kallistusmittari soveltuu rakenteiden kaltevuuden ja pystysuoran pyörimisen seuraamiseen. Se on korkean resoluution kallistusmittari ja kestävä. Elektrolyyttinen kallistustunnistin sijaitsee palkin sisällä (1, 2 tai 3 m pitkä). Nämä yksittäiset anturit voidaan kiinnittää rakenteisiin tai käyttää linkitetyssä muodossa, jolloin saadaan siirtymäprofiili. EDI-53ELV-lukurekisteri tarvitaan anturin jännitelähdön lukemiseen. Lähtöä voidaan myös seurata tai kirjata etäpaikalle automaattisella tiedonkeruujärjestelmällä / automaattisilla tiedonkeruulaitteilla.

Takaisin Mittalaitteet, anturit ja ohjelmistot

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.
Voit myös soittaa numeroon 0400 217 888 tai 040-5388 318 tai laittaa sähköpostia Enable JavaScript to view protected content..

Tietosuojalauseke