DMM - Tasomittauslaite

DMM (Deflection Multi Meter) on uudentyyppinen tasomittauslaite suurten kantavien rakenteiden kuten siltojen kunnonvalvontaan.

Tasolaserista ja DMM-yksiköistä koostuva mittalaite mittaa rakenteen taipumaa tai painumaa useasta pisteestä reaaliajassa, mikä tekee siitä ainutlaatuisen verrattuna muihin mittausmenetelmiin, kuten takymetriin. DMM-mittalaite soveltuu esimerkiksi sillan taipumamittaukseen koekuormituksen aikana ja sitä voidaan käyttää myös rakenteen pitkäaikaiseen monitorointiin.

DMM-yksiköt (anturit) kytketään toisiinsa sarjamuotoisesti ja ne luetaan tietokoneella RS-485-kaapelin kautta, joka syöttää järjestelmälle myös käyttöjännitteen. Datansiirrossa käytetään MODBUS-protokollaa, joka mahdollistaa DMM-yksiköiden kytkemisen muihin mittausjärjestelmiin. Mittaustuloksia voidaan tarkastella millä tahansa MODBUS-protokollaa käyttävällä mittausohjelmalla.

Useissa kohteissa DMM-yksiköt voidaan kiinnittää rakenteeseen puristimilla tai magneeteilla, mikä tekee järjestelmästä erittäin joustavan ja nopean asentaa.

Takaisin Mittalaitteet, anturit ja ohjelmistot

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.
Voit myös soittaa numeroon 0400 217 888 tai 040-5388 318 tai laittaa sähköpostia Enable JavaScript to view protected content..

Tietosuojalauseke