DMM - Tasomittauslaite

DMM (Deflection Multi Meter) on uudentyyppinen tasomittauslaite suurten kantavien rakenteiden, kuten siltojen, kunnonvalvontaan.

Tasolaserista ja DMM-yksiköistä koostuva mittalaite mittaa rakenteen taipumaa useista pisteistä reaaliajassa, mikä tekee siitä ainutlaatuisen verrattuna muihin mittausmenetelmiin, kuten takymetriin. Se soveltuu myös automaattiseen painumamittaukseen, esimerkiksi rakennustyömailla. Kun käytetään pystysuunnassa pyörivää tasolaseria, myös vaakasuuntaisen poikkeaman, kuten heilunnan, mittaus on mahdollista. Kukin DMM-yksikkö sisältää optisen tasoanturin lisäksi kaksisuuntaiset kallistus- ja kiihtyvyysanturit sekä tulokanavat kolmelle ulkopuoliselle jännite- tai virtalähtöiselle anturille, kuten venymäliuskalle, siirtymäanturille tai termoelementille.

DMM-yksiköt kytketään toisiinsa sarjamuotoisesti ja luetaan RS-485- väylän kautta tietokoneella, joka tallentaa mittaustulokset tai lähettää ne esimerkiksi pilvipalvelimelle. Mittaustuloksia voidaan tarkastella järjestelmän mukana toimitettavalla DMM Commander –ohjelmalla, joka toimii Windows-, OS X- tai Linux-käyttöjärjestelmissä. DMM-anturiyksiköstä on tarjolla myös WLAN-radiolinkkiin perustuva akkukäyttöinen versio. Useissa kohteissa voidaan DMM-yksiköt kiinnittää supermagneeteilla, mikä tekee järjestelmästä erittäin joustavan ja nopean asentaa. Varustettuna aurinkopaneeleilla ja 3G-modeemilla DMM-tasomittauslaite toimii itsenäisesti, ilman ulkopuolista teholähdettä.

Takaisin Mittalaitteet ja anturit

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.
Voit myös soittaa numeroon 040 7671 344 tai laittaa sähköpostia Enable JavaScript to view protected content..